Παγιδευμένη Ψυχή (2011)


Ο Τζος Λάμπερτ (Πάτρικ Γουίλσον) και η Ρενέ Λάμπερτ (Ρόουζ Μπερν), μαζί με τα τρία τους παιδιά, ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας μέχρι τη στιγμή που μετακομίζουν στο καινούριο τους σπίτι. Όταν ο μεγαλύτερος γιος τους, Ντάλτον, (Τάι Σίμπκινς) πέφτει σε κόμα, η οικογένεια βιώνει μία σειρά από ανεξήγητα και υπερφυσικά φαινόμενα.
Με τη βοήθεια των γιατρών, οι γονείς προσπαθούν να εντοπίσουν την αιτία της κατάστασης του γιου τους, όμως τρεις μήνες όλα παραμένουν ίδια και το ζευγάρι αποφασίζει να περιποιηθεί το γιο του στο σπίτι τους. Για ακόμη μία φορά, η ψυχική ηρεμία του ζεύγους διαταράσσεται, καθώς η παρουσία ανεξήγητων φαινομένων είναι ακόμα έντονα αισθητή.
Η οικογένεια αποφασίζει να μετακομίσει, καθώς θεωρεί ότι το σπίτι της είναι στοιχειωμένο. Όμως και στο νέο σπίτι, το μυστήριο των υπερφυσικών φαινομένων δε λύνεται. Τη λύση δίνει η μεταφυσική ερευνήτρια Ελίς Ράινερ (Λιν Σάιε), η οποία τους αποκαλύπτει ότι το σώμα του γιου τους έχει γίνει μαγνήτης σκοτεινών δυνάμεων και ότι η ψυχή του είναι παγιδευμένη.

                      TRAILER